Täällä ollaan!! Eli Suomen joukkue on turvallisesti laskeutunut kohteeseen, selvinnyt treenipäivästä ja ollaan aloittelemassa ensimmäistä kisapäivää. Blogi heräilee horteesta, koitan päivitellä tänne pieniä uutisia vaikkakin järjestäjällä taitaa tänä vuonna olla oikein toimiva tulospalvelu ja live stream webbilähetys. Käy kurkkaamassa niitä täältä: http://worlddogshow.oekv.at/home/world-championship-in-obedience-2012.html?L=1
 
Alkumatkasta sen verran, että kolareita ei olla ajettu (vaikka lähellä taisi Ninalla ja Timolla olla), kukaan ei ole katkaissut jalkaansa (kopkop) ja kaikki koirat sekä ihmiset pääsivät mutkitta perille. Lennot sujuivat hyvin ja automatkailijoillakaan ei ollut suurempia ongelmia. Hotelli on mukava, huoneet tilavat ja aamupalaa saadaan ajoissa. Hotellin ympäristö on aika karua, mutta onneksi kisapaikalla on mukavaa puistoa lenkkeilyyn.
 
Torstaina pääsimme tutustumaan kisapaikkaan, joka tällä kertaa on erillään MV näyttelystä jäähallilla. Sisällä on viileää (melkempä kylmää!), tiloja mukavasti mutta matto on tuttuun tyyliin hyvin liukas. Treeneihin järjestäjä oli suunnitellut tiukan minuuttiaikataulun, jota ei sitten kuitenkaan noudatettu. Pienoisena yllätyksenä treeniaika loppui Suomen osalta kellotustamme aikaisemmin ja Ninan ja Ässän treenit katkesivat hieman kesken. Positiivista treeneissä oli kuitenkin se, että käytössä olivat molemmat kehät ja tämän vuoksi tilaa varsin ruhtinaallisesti.
 
Eli hyvillä mielin ensimmäiseen kisapäivään, pitäkää peukkuja!