Ensimmäinen matkapäivä alkaa taittua iltaa kohden, tällä hetkellä seilaamme Göteborgin  ja Frederikshavenin välillä. Päivä on sujunut leppoisasti linja-autoissa loikoillen ja kuten Heidi sanoi: “Tämä on kuin jouluna: luetaan kirjaa, pötkötellään, syödään suklaata ja on jotain mitä odottaa”. Kiitos vaan taas Peten lahjusten, karkit ei tälläkään reissulla tule loppumaan kesken!

 

Bussikuskimme Antero on kokenut koiraporukkoiden kuskaaja, ollut jo 90-luvun lopulla kuskaamassa mm. agility maajoukkuetta ympäri maailmaa. Naureskeli vain, että on nämä Toko porukat rauhallista ja hiljaista sakkia agility ihmisiin verrattuna kun me tytöt vähän jatkettiin unia Tukholmasta lähdettäessä. Nina poti aamusta mahatautia ja ollaan koko sakki vähän jännätty iskeekö muihin. Mutta onneksi ei ainakaan toistaiseksi!

 

Bussimatka tuntuu loistavalta valinnalta! Keli on syksyn tuhruinen ja mikä sen mukavampaa kun istua toisen kyydissä, hyvässä seurassa, villasukat jalassa ja löysäillä päivä. Koirille on ruhtinaallisesti tilaa ja kaikilla omat isot boxit ja meille ihmisille paikkoja vaihdella saakka. Ja ei tarvitse stressata liikakiloja matkatavaroissa ja kyllä sitä kamaa meillä mukana onkin!

 

Reissun TOP tuotteita:

 

1.     Loistava kuski, joka pitää meidät reitillä ja aikataulussa sekä etsii koiraystävälliset taukopaikat

2.     Hurmaavan tuoksuinen Victorias Secret käsidesi, jota Ansu on anniskellut meille muille.

3.     Puikot ja lankaa; neuloin Ninan kanssa ryhmätyönä jo yhden kaulahuivin. Ihan loistoviihdettä, en muista milloin viimeksi olisin kerennyt neuloa!

4.     Oilin Sudoku-koulu: Heidistä tulee vielä haka siinä(kin) lajissa

5.     Iltalehden tietovisa- kukahan olikaan fiksuin?

6.     Peitto ja tyyny ja eikun päikkäreille!