Varsinainen koirakko:

Sirke Viitanen ja Tending Conqueror "Tuuri"

"Olen Sirke Viitanen ja asustelen Vantaalla. Tuuri, eli Fin&Se&No&Ee Tva HK3 PPR1 Tending Conqueror, on neljäs koirani, ja aiemmillakin olen harrastanut niin pk-lajeja  kuin tokoa. Tällä hetkellä kotona on kasvamassa myös Tuurille seuraaja, 8-kuinen Riski.

Karsintojen perusteella Tuuri valittiin joukkueen ensimmäiseksi varakoiraksi, mutta kun hetken jo näytti siltä, etteivät Christa ja Vip pääse osallistumaan kisoihin lainkaan, nostettiin Tuuri varsinaiseksi joukkuekoiraksi. Joten tässä sitä nyt ollaan, melkoisen suurissa saappaissa.

Tuuri on viisi-vuotias bordercollie-uros. Toko on ollut Tuurin päälaji alusta alkaen, mutta siinä sivussa Tuuri on tehnyt tulosta myös pk-haussa, paimennuksessa ja lainaohjaajan kera agilityssa. Mitä ikinä olenkaan keksinyt Tuurin kanssa kokeilla, on harrastaminen aina ollut antoisaa ja tuloksekasta. Tuuri on koira, joka vastaa hyvin koulutukseen, ja nauttii työnteosta. Monesta asiasta olemme tosin Tuuri Suuren kanssa myös vääntäneet kättä. Potentiaalin lisäksi kun äijäkoiralla on myös reilusti itsenäisyyttä ja omaa tahtoa.

Luovutettu ei silti koskaan, vaikka tähän porukkaan pääseminen on vaatinut paljon pähkäilyjä ja kokeiluja, onnistumisia ja epäonnistumisia, ja paljon sitkeää harjoittelua. Onneksi ympärillämme on aina ollut kavereita, jotka tekevät treenaamisesta hauskaa ja mielekästä. Silloinkin kun kaikki kengät ovat homeessa jatkuvasta sateessa seisoskelusta ja tili tippuu miinukselle hurjista bensakuluista ja hallivuokrista. (Kiitos Ansu, Mari ja Tesu!)

Tämä kevät ollaankin sitten hiottu yksityiskohtia, kasattu kokonaisuutta, harjoiteltu häiriöitä ja poikkeustilanteita, kierretty mattohalleja, hierottu ja huollettu. Nyt vain toivon, että kaikki vaivannäkö johtaa Tanskassa suoritukseen, josta jää hyvä fiilis."

-Sirke 

Tuuri SM:issä 2009