Varsinainen joukkuekoirakko:

Mari Leiviskä ja Tending Pantheress "Rimma"

Mari ja Rimma Turun karsinnoissa

 

"Olen Mari Leiviskä Vantaalta. Kotona kanssani asuu kolme koiraa; 11-vuotias Ronja-hoffi  sekä bortsunartut Rimma (4 v) ja Rimman tytär Puuma (8 kk).

Rimman (Fi & N TVA BH Tending Pantheress) päälaji on toko mutta harrastamme myös agilityä ja jäljestystä.  Agilityssä Rimma kisaa 2-luokassa mutta viime aikoina tämä laji on jäänyt tosi vähälle. Uudempana lajina meillä on jäljestys, jossa olisi tarkoitus korkata kisaaminen - kunhan vain tokon treenaamiselta ennätämme. 

Rimma on vauhdikas harrastuskaveri. Se on erittäin motivoitunut ja keskittyy hyvin. Rimma ei kuitenkaan ole kisakoirana kaikkein helpoimmasta päästä ja jos Rimma saisi päättää taitaisi sen motto olla Vauhti korvaa virheet. Välillä saadaan siis vääntää tassua ja pähkäillä sopivia treenitapoja ihan tosissamme, mutta tämän lajin anti taitaakin olla siinä ikuisessa hiomisessa, viilaamisessa ja korjaamisessa.

Lähdimme kiertämään tämän vuoden maajoukkuekarsintoja heti Rimman kuntouduttua pentulomalta. Vaikka olemme aina treenanneet tavoitteellisesti ja ahkerasti, en vielä jokunen aika sitten olisi voinut kuvitella, että joskus joukkueeseen asti yllämme. Mutta tässä sitä nyt ollaan. Odotamme tulevaa Tanskan reissua innolla!


-Mari-"


 

Rimma SM:ssa 2009