Tänään kisattiin sitten toista karsintapäivää. Lajiin luonteeseen kuuluen päivä sisälsi onnistumisten lisäksi myös vastatuulta. Kuulutukset olivat  monelle koiralle iso häiriö ja ohjaajan käskyt hukkuivat mölyn alle. Lähellä kulkenut, kovaan ääneen käskyttävä liikkuri häiritsi myös useampaa koiraa. Tunnari koitui myös muutaman koiran kohtaloksi, mm. hienoa sarjaa tehnyt Norjan Harry-Pepper ja meidän Ken nollasivat  liikkeen. Joukkuekisan lopputulosta saimme jännittää ihan viime metreille, mutta tällä kertaa Suomi jäi niukasti palkintokorokkeen ulkopuolelle. Puolen pisteen erolla seuraavaan Ruotsi korjasi voiton, Norja toisena ja Venäjä sijoittui kolmanneksi.

Heikki ja Una kisasivat päivän lopussa Norjalaisen juoksunartun kanssa. Kehäjärjestelyt juoksunarttujen osalta olivat hyvät. Niille järjestettiin oma nurkkaus oleskelualueen reunaan, johon ne pääsivät häkeissään jo hyvissäajoin ennen omaa vuoroaan. Lämmittelykehä tyhjennettiin kahden viimeisen koirakon aikana niiden lämmittelyä varten ja paikallaolojen jälkeen molemmat saivat poistua kehästä ja palkata koiran+ valmistautua hetkeen omaan suoritukseensa. Paikallaolot ja liikkeet suoritettiin samassa järjestyksessä kahdessa kehässä niin kuin muutkin kilpailijat olivat tehneet. Valitettavasti Heikillä ja Unalla oli reilusti epäonnea surituksessaan ja useampi liike nollaantui.

 Karsintojen mitallistit: Katja ja Zen, Tarja ja Zici sekä Jessica ja Mac

Päivän kirkkaasta puolesta ja ihanista onnistumisista pitivät huolen Zen ja Katja sekä Zici ja Tarja. Zenille ja Katjalla pieteitä kertyi 274,5 ja tällä irtosi upeasti päivän 2. sija. Zici ja Tarja tekivät upean suorituksen ja nappasivat molempien karsintapäivien parhaat pisteet 281,25! Illan palkintojenjaossa saimme siis iloisina liputtaa kultaa sekä hopeaa! Tiukassa kilpailussa huomiseen finaaliin selvittivät tiensä myös Mac ja Jessica sekä Mette ja Heidi. Mummo-koira antoi aikalailla tasoitusta ruudun lisäkäskystä tulleella pistemenetyksellä ja piti hulluja jännityksessä loppuun saakka. Karsinnan 20. sija oikeutti koirakon kuitenkin hienosti finaaliin ja huomenna pääsemme aloittamaan kisan puhtaalta pöydältä.

Huominen finaali aloitetaan aamulla 8.30 nollakoiralla. Ryhmäliikkeiden jälkeen koirakot suorittavat kisan yhdessä osassa. Liikejärjestys: ohjattu- luoksetulo- kaukot- Zeta- seuruu- ruutu- tunnari ja hyppy. Suomalaiset starttaavat: Mette 4., Zen 7., Mac 12. Ja Zici 15.