Rasti seinään ja koko joukkue on turvallisesti kohteessa! Ei tapaturmia, ei kolareita, ei mies/ nais tappioita eikä oikeastaan mitään muutakaan isompaa ongelmaa. Matkanteossa homma sujui useimmilla lähes pelottavan helposti- mutta nautitaan siitä nyt kun kaikki kerrankin sujuu!

Olosuhteet täällä Unkarissa ovat kesäiset. Tänään piti olla viileämpi päivä, mutta kyllä meille suomalaisille ainakin ihan hiki tuli. Hotellin ympäristö on tylsää betoniviidakkoa, puistoja ei ihan lähikulmilla eikä oikeastaa mitään virheää. Aamulla suuntasimmekin tutkailemaan Gödöllän maisemia ja siellä olikin sitten jo paljon viihtyisämpiä polkuja tallailla koirien kanssa. Kisapaikka näytti oikein mukavalta; hyvänurminen (vihreä) jalkapallostadioni, jotta eiköhän siellä kelpaa suoritukset kipaista.

IMG_0606-normal.jpg

Ässä tutkailee uusia tuoksuja kisapaikan kulmilla

Treeneihinkin löydettiin mukava puisto ja päästiin tutustumaan paikalliseen ilmanalaan. Tosin tässä voinee todeta, että lajinomainen harjoittelu on nähtävästi suoritettu kohtuullisella taholla jo kotisuomessa: päivänmittaan suurimmat huolenaiheet liittyivät koirien pissitykseen ja sopivien ulkoilupaikkojen löytymiseen. Mitä sitä nyt huolimaan tokotempuista, nehän on kotona jo hyväksi treenattu!

Pikaisesti kerettiin palloilla kaupungilla ja illalla palaveerattiin koko joukkueen voimin. Riitta ja Tarjakin löysivät hotellille pienten sakkolenkkien kautta ;) Huomenna suunnataan heti aamusta virallisiin treeneihin!

IMG_0600-normal.jpg

Turistit poseeraa (Valo, Ässä ja Luu)

IMG_0692-normal.jpg

Kaaos pinkoo treeneissä.