Tänään treenattiin porukalla Kana-Areenalla Längelmäellä. Mukana menossa Maarit, Satsu, Sirke, Mari, Niina, Elina ja Katja. Halli oli siisti ja hyvällä matolla varustettu ja osa kerkesi vierailla viereisessä Agi hallissakin. Aikaa oli varattu niin ruhtinaallisesti, että "turistit" Riski, Puuma, Io, Foxi, Risty ja Piu-pennelikin pääsivät treenaamaan. Jakoon saatiin myös koirien uudet Suomi manttelit ja -hihnat sekä setti siistejä reissuvermeitä. Treenit sujuivat rennoissa tunnelmissa; ei voi kun todeta, että kyllä suomen ohjaajat ja koirat ovat eteviä :)

Katja oli eilen telonut jalkansa ja pikkuvarvas murtunut. Uskomattoman sitkeästi sissi kuitenkin tallusti treenit läpi! Toivottavasti tässä oli tämän vuoden "jalkavammaa" kylliksi ja varsinainen kisareissu selvitään ehjin kintuin :) Päivän päätteeksi meille oli järjestetty maittava ja runsas ruokailu Maivian-pidoissa ja pullein mahoin saimme matkustaa kotiin. Kiitos Katjalle päivän järjestelyistä ja kaikille mukavasta treenipäivästä!

Koirat ja ohjaajat saivat harjoitella myös paparazzin kohteena oloa, lisää kuvia löytyy täältä ja Marin editoima video täältä Muista laittaa kajarit päälle :) Kiitos Mari hauskasta videosta!

Päivän "ahkerikot"

Zen ja "Suomi-verkkarit"