Moikka :)

Olen Maarit Karhu, 30+ koirahöpsö Mikkelistä. Perheeseeni kuuluuvat mieheni Miika, poikamme Konsta (-05) ja kaksi walesinspringeriä Risty ja Varma. Koiraharrastus on kulkenut mukana jo yli puolet elämääni; ensimmäisenä kennelorjan ominaisuudessa, sitten onnelisena koiranomistajana, pienimuotoisena kasvattajana (www.twigle.net)  ja viimein harrastuksesta tuli työ. Päivät pyöritän Musti ja Mirri liikettä täällä Mikkelissä ihanan henkilökunnan kanssa ja vapaa-aika kuluu suurelta osin myös koiraillen.

Joukkueen johtajan pesti putkahti minulle hieman yllättäen, mutta olen suuresti otettu tästä vastuusta, joka näinkin vihreälle lajin harrastajalle suotiin. Iloisin mielin odotan tulevia MM kisoja ja matkaa kohti Tanskan Herningiä koko hienon suomen joukkueen kanssa! Vähän jo jännittää, mutta onneksi joukkuelaiset ovat luvanneet auttaa ja pääsin viimevuonna Ketyn pestissä jo harjoittelemaan hommia. Suuret kiitokset Jessicalle kaikesta avusta täällä kotisuomessa ja Päiville varsin vilkkaasta sähköposti kirjeenvaihdosta :) Alkutaival on ollut varsin... hmmm säätörikasta, mutta toivottavasti pian pääsemme keskittymään oleellisimpaan eli puolustamaan Suomen paikkaa TOKOn kärkimaana. Ja eikös se mennyt niin, että "Suomalainen voittaa aina :)"

"Projektikoira" Risty the Blondi lähettää terveiset koko Suomen joukkueella ja tietysti myös kannatusjoukoille :) Viimevuonna blogia päivitetettiin Ristyn treenipäiväkirjaan, tänävuonna päätimme perustaa joukkueelle aivan oman päiväkirjan.