Kyllähän oli jännä päivä! Jos olette jännittäneet kotikatsomoissa, niin kyllä on jännitetty täällä paikanpäälläkin! Välillä ei tiennyt itkisikö vai oksentaisiko jännäämisestä, mutta hengissä selvittii! Sijoitusten varmistuttua ja viimeisen koiran astuttua kehästä ulos, ryntäsimme koko joukkueen ja muutaman kisaturistin (kiitos huutosakille!) voimin kehään ja juoksimme riemukkaan kunniakierroksen. Kumarsimme katsojille ja tuomaristolle ja tietysti tuuletimme niin p..kuleesti :) Suomen maine hulluna kansana varmaan vain kasvaa.

Palkintojenjako suoritettiin ensin kisakehässä (kaikki päivän tulokset) ja sitten ryhmäkehässä, ensin eilisille sijoittuneille, sitten joukkueille ja yksilö kisan kolmelle parhaalle. Meinasi muuten tulla JoJolle vähän kiire lipun kantamisessa kun sai alvariinsa hakea uutta palkittavaa palkintokorokkeelle! Onneksi Satsu oli jeesaamassa niin saatiin lippu hyvin asemoitua kuviin. Pääsimme kuuntelemaan maammelaulua useampaan kertaan! Päivän päätteeksi joukkuelaiset lenkittivät koirat ja JoJo ja Satsu "The Psyko" (siis joukkueen kullanavoinen psyykkaaja) suorittivat ruoanhankintaretken kaupunkiin. Kokoonnuimme Katjan huoneeseen syömään pitzaa ja spekuloimaan päivän tapahtumia ja katsottiin vähän kisavideoita. Jokseenkin on tämä reissu imenyt kaikki voimat, joten rankemmat juhlat siirtyivät suosiolla tuonnemmaksi. Aamulla ensimmäiset autokunnat suuntaavat kohtu Tukholmaan ja kotia jo ennen seitsemää, turvallista matkaa kaikille!!

Kiitos kaikille blogin kautta onnitteluista, oli mukava kuulla, että päivityksille riitti lukijoita. Ja sokerina pohjalla; täältä löytyy päivän fiiliksiä ja MAAILMAN NELJÄ PARASTA TOKO KOIRAKKOA SEKÄ HUIPPUHIENO JOUKKUE! :) Kuvat Maarit Karhu, Angelica Leiman, Riikka Pulliainen ja Ani "the Kety". Videot: koko joukkue.

MM 2010 kolmen kärki!

Ja koko upea joukkueemme!